شيش سمك
المقادير:
*سمك فيليه (مخلى)
*طماطم-فلفل الوان-بصل مقطع مكعبات
*تتبيلة الصويا صوص للمشويات:
1ملعقة كبيرة مستردة
1ملعقة كبيرة كاتشاب
1ملعقة كبيرة خل احمر (استخدمت ابيض)
2 ملعقة كبيرة صويا صوص
زيت زيتون(حسب الرغبة)
ملح-فلفل اسود-بابريكا-ثوم بودرة-زعتر-ليمون-بصل بودرة
*اسياخ شوى تنقع نصف ساعة فى الماء حتى لا تحترق اثناء الشوى
الطريقة:
**يقطع السمك مكعبات وتخلط محتويات التتبيلة وينقع فيها السمك
**يرص السمك فى الاسياخ بالتناوب مع الخضار
**يشوى على الشواية حتى يحمر وينضج